Hírek >

Hír |

Hervay Klub Sztercey Szabolccsal és Nagy Zalánnal
A hetedik alkalommal megszervezett Hervay Klub irodalmi kör meghívottjai Sztercey Szabolcs és Nagy Zalán költők, akikkel Horváth Benji és Péter Blanka beszélget – hirdeti Facebookon a Hervay Klub. A hetedik Hervay Klub október 19-én délután hét órától kezdődik a kolozsvári Planetáriumban.

 

A járványhelyzetre való tekintettel az eseményen való részvételhez regisztráció szükséges, amelyet a következő hivatkozáson tölthetnek ki az érdeklődők: https://bit.ly/30cormz.
A bejáratnál fel kell mutatni az oltási igazolást. A helyek száma korlátozott.

 

Sztercey Szabolcs: 1991-ben született Gyergyószentmiklóson, Kolozsváron él, majdnem mérnök lett, de közben elkezdett verseket írni, és végül filmrendezés szakon szerzett diplomát. Első kötete, A nyelvtani közép (2017) Méhes György-debütdíjban részesült. 2020-ban elnyerte a Móricz Zsigmond-ösztöndíjat. Rövidfilmeket is rendez.

 

Nagy Zalán: 2003-ban született Marosvásárhelyen. Jelenleg is ott él, végzős középiskolás, tervei szerint jövő ősztől a kolozsvári BBTE-n fog tanulni. Rendszeresen közöl verseket erdélyi és magyarországi folyóiratokban. Az f21 újságírója.

 

További részletek a Facebook-eseményben.