Hírek >

Hír |

Nyakig a Demboviccben – a Székelyföldi Magyar Újságírók Egyesülete által kiírt pályázat
A Székelyföldi Magyar Újságírók Egyesülete (SZMÚE) a 2018-ban kiírt Magyarok a román nemzetállamban című sikeres riportpályázata és a 2019-ben meghirdetett Voltunk, vagyunk, leszünk című filmpályázata után, idén ismét pályázatot hirdet.

 

A témakör ugyanaz és amint a pályázat címe – Nyakig a Demboviccben is jelzi, ironikusan összegző véleménycikkeket várunk az utóbbi száz év nemzetpolitikájának témakörében.

 

Bárki pályázhat életkortól, lakhelytől és állampolgárságtól függetlenül.

 

A beküldött munkák terjedelme nem haladhatja meg a 6000 leütést (szóközökkel együtt). Pályázni kizárólag magyar nyelvű, a benevezésig közzé nem tett írással lehet. A nevezés ingyenes, az űrlap kitöltése, csatolása kötelező.

 

A pályaműveket erdélyi idő szerint 2020. december 22-én 24 óráig fogadjuk el PDF formátumban, egy szintén PDF formátumban csatolt levél kíséretében, a lebonyolításért felelős Bedő Zoltán SZMÚE- elnök címére: bedozoltan59@gmail.com. Székelyföldi Magyar Újságírók Egyesülete

 

További információk: https://www.erdely.ma/nyakig-a-demboviccben-a-szekelyfoldi-magyar-ujsagirok-egyesulete-altal-kiirt-palyazat/