Kedves Szerzőink!

 

 

 

A PAVILON 420 a fiatal irodalom rovata. Ez konkrétan azt jelenti, hogy azoknak a szerzőknek az írásai jelennek meg itt, akiknek három vagy háromnál kevesebb kötete jelent meg, illetve akik még kötettel nem rendelkező, kezdő szerzők.

 

Ugyanakkor egyfajta műhelyként is működik a rovat, ahol megférnek egymás mellett a fiatal szerzők beérettebb, letisztultabb szövegei, illetve az éppen szárnyukat próbálgató, kezdő szerzők jobban sikerült írásai, de alkalomadtán idősebbek vagy klasszikusok is megjelennek itt, amennyiben hangulatukban, kivitelezésükben vagy tartalmukban a szerkesztő ideillőnek találja őket. Ugyanez érvényes a fordításokra is.

 

Arra kérjük fiatal szerzőinket, hogy a következőképpen jelentkezzenk műveikkel a PAVILON 420 rovatába:

 

1.  A rovatba szánt írásokat erre az emailcímre várjuk: pavilon.helikon@gmail.com

 

2. A beküldeni kívánt műveket (verseket, prózákat, esszéket stb.) egyetlen darab word-dokumentumba összeszedve kérjük (nem .pdf– vagy .odt-formátumban, és, amennyiben lehetséges nem .docx-ben, hanem .doc-ban elmentve). A dokumentumnak értelemszerűen tartalmaznia kell a szerző nevét és a mű(vek) címét is.

 

3.  Kérjük a szerző aktuális, pár soros névjegyét is csatolni külön dokumentumban.

 

Minta: Név, születési év, hely. Jelenlegi tanulmányok, foglalkozás, jelenlegi tartózkodási hely. Egyéb tetszőleges infók.

 

4. Felhívjuk kedves szerzőink figyelmét, hogy a beküldött művek átfutási ideje sokszor 2 hónapig is eltart. Ha két hónap után nem érkezik válasz, kérjük szerzőinket, hogy jelezzék azt egy újabb emailben – mivel rengeteg anyag érkezik be, előfordulhat, hogy alkalomadtán elkeveredik egy-egy levél.

 

Megértésüket köszönjük,

üdvözlettel és tisztelettel,

 

Horváth Benji,

a PAVILON 420 szerkesztője

 

 

UI: A PAVILON 420 a Serény Múmia és a Nagy Kilometrik rovatok utódja. További infók itt és itt.