No items found.

KEDVES SZERZŐK!

A PAVILON 420 a fiatal irodalom rovata. Ez konkrétan azt jelenti, hogy azoknak a szerzőknek az írásai jelennek meg itt, akiknek két-három vagy annál kevesebb kötete jelent meg, illetve akik még kötettel nem rendelkező, kezdő szerzők.

Ugyanakkor egyfajta műhelyként is működik a rovat, ahol megférnek egymás mellett a fiatal szerzők beérettebb, letisztultabb szövegei, illetve az éppen szárnyukat próbálgató, kezdő szerzők jobban sikerült írásai, de alkalomadtán idősebbek vagy klasszikusok is megjelennek itt, amennyiben hangulatukban, kivitelezésükben vagy tartalmukban a szerkesztő ideillőnek találja őket. Ugyanez érvényes a fordításokra is.

Arra kérem a fiatal szerzőket, hogy a következőképpen jelentkezzenek műveikkel a PAVILON 420 rovatába:

1. A rovatba szánt írásokat erre az emailcímre várom: pavilon.helikon@gmail.com

2. A beküldeni kívánt műveket (verseket, prózákat, esszéket stb.) egyetlen darab word-dokumentumba összeszedve kérem (nem .pdf- vagy .odt-formátumban, és, amennyiben lehetséges, nem .docx-ben, hanem .doc-ban elmentve). A dokumentumnak értelemszerűen tartalmaznia kell a szerző nevét és a mű(vek)címét is.

3. Kérném a szerző aktuális, pár soros névjegyét is csatolni külön dokumentumban.
Minta: Név, születési év, hely. Jelenlegi tanulmányok, foglalkozás,jelenlegi tartózkodási hely. Egyéb tetszőleges infók.

4. Felhívom a kedves szerzők figyelmét, hogy a beküldött művek átfutási ideje sokszor 2 hónapig is eltart. Ha két hónap után nem érkezik válasz, arra kérném a tisztelt szerzőt, hogy jelezze azt egy újabb emailben – mivel rengeteg anyag érkezik be,előfordulhat, hogy alkalomadtán elkeveredik egy-egy levél.

 

Megértésüket köszönöm,
üdvözlettel és tisztelettel,

Horváth Benji,
a PAVILON 420 szerkesztője

 

UI: A PAVILON 420 a Serény Múmia és a Nagy Kilometrik rovatok utódja. További infók itt és itt.

Összes hónap szerzője
Legolvasottabb